חדשות ועדכונים

הנחיות לגבי פעילות המכללה בימים רביעי וחמישי 11-12.10.2023
07.10.23 | 21:45

לסטודנטים שלום רב,

פיקוד העורף הודיע שההנחיות מהימים האחרונים יימשכו עד יום חמישי 12.10.2023 בשעה 18:00. כזכור, על פי הנחיות פיקוד העורף אין פעילות חינוכית אך מקומות עבודה יכולים לפעול.

לאור זאת, בימים רביעי-חמישי 11-12.10.2023 המכללה תפעל באותה מתכונת כמו ביומיים האחרונים, קרי המכללה תהיה פתוחה בין השעות 7:00 ל-17:00 באופן הבא:

לימודים - ככל שמתוכננים לימודים בימים אלה יש לקיימם בזום.

התנסות מעשית:

- התנסות מעשית במוסדות חינוך מבוטלת לאור הסגירה של מוסדות החינוך. במקביל, גם שיעורי הדידקטיקה מבוטלים.

- התנסות מעשית אחרת, כגון במרפאות ובבתי חולים, תתקיים כסדרה.

עבודת סגל מנהלי - תתקיים במתכונת מצומצמת. לקבלת מענה מומלץ לפנות בדוא"ל או בטלפון. ניתן להגיע לספרייה, למשרד הדיקנט ועוד. במכללה מרחבים מוגנים.

אנחנו מזכירים שפתיחת שנת הלימודים תשפ"ד נדחתה ליום א' ז' במרחשוון תשפ"ד (22.10.2023).

בשורות טובות לכולם

הנהלת המכללה

الطلاب الاعزاء،

أعلنت قيادة الجبهة الداخلية أن تعليمات الأيام القليلة الماضية ستستمر حتى يوم الخميس 12.10.2023 الساعة 18.00. للتذكير، بموجب توجيهات قيادة الجبهة الداخلية، لا يوجد نشاط تعليمي، ولكن يمكن الحضور الى أماكن العمل .

وفي ضوء ذلك فإن أيام الأربعاء - الخميس 11-12.10.2023 ستعمل الكلية بنفس صيغة اليومين الماضيين، أي أن الكلية ستكون مفتوحة بين الساعة 7:00 و 17:00 على النحو التالي:

التعليم –  يتم عبر تطبيق Zoom.

التطبيقات العملية::

- إلغاء التطبيقات العملية في المؤسسات التعليمية في ظل إغلاق المؤسسات التعليمية. وفي الوقت نفسه، يتم أيضًا إلغاء حصص الديداكتيكا.

- التطبيقات العملية الأخرى، تتم كالمعتاد في العيادات والمستشفيات بشكل منتظم.

عمل الموظفين الإداريين - سيتم بشكل محدود. للإجابة ينصح بالتواصل عبر البريد الإلكتروني أو الهاتف، ويمكنك الذهاب إلى المكتبة ومكتب شوؤن الطلبة ، كما يوجد في الكلية مساحات محمية وامنة.

نذكركم بتأجيل افتتاح العام الدراسي ليوم الاحد 22-10-2023

نتمنى السلامة للجميع