חדשות ועדכונים

קורס חדש בחוג להיסטוריה ובלימודי יסוד: ירושלים – שיעורים וסיורים (בשפה האנגלית). קורס מרוכז בן חמישה ימים במהלך חודש ספטמבר
04.8.22 | 12:15

מרצה: ד"ר יעקב דויטש.

הקורס יתקיים במרוכז במשך שבוע אחד, במהלך חודש ספטמבר, פתוח לתלמידי החוג וגם לתלמידים הנדרשים ללימודי יסוד – אזרחות ומורשת.

מועד הקורס: 18 עד 22 בספטמבר, בשעות 14:00 – 19:00. ערכו האקדמי: 1 ש"ש, 2 נ"ז.

הקורס משלב סיורים בירושלים ושיעורים פרונטליים, ופתוח לתלמידי החוג להיסטוריה ולתלמידים הנדרשים ללימודי יסוד של אזרחות ומורשת.

הקורס מועבר בשפה האנגלית, בהתאם להמלצת המועצה להשכלה גבוהה, שעל פיה על כל סטודנט להתנסות בלמידה באנגלית וללמוד קורס תוכן בשפה האנגלית במהלך לימודי התואר.

הגשת המטלה תהיה באנגלית או בעברית.

קורס זה מהווה הזדמנות לסטודנטים שלוח הזמנים שלהם בשנת הלימודים עומד להיות צפוף, לרווח מעט את העומס ולסיים את הקורס עוד לפני פתיחת שנת הלימודים הקרובה, בשבוע אחד, בשעות אחר הצהריים, בלימודים חווייתיים ומהנים.

ההרשמה לקורס מתבצעת כמו לכל קורסי המכללה, בפורטל האישי.

מספר המקומות מוגבל מאוד.

למידע נוסף: stim@dyellin.ac.il