לוח דרושים לסטודנטים

תאריך פרסום:

א, 28/01/2024 - 15:14
תיאור המשרה:

הזדמנות להצטרף לצוות האיכותי בספריית הרמן למדעי הטבע ולקחת חלק בכל הפעילויות המגוונות של הספרייה• עבודה במחלקת שירותים טכניים: רכש ספרייתי, כתבי עת, משאבים אלקטרוניים וקטלוג.• מתן שרות לחוקרים וסטודנטים ועבודה מול ספקים ומו"לים בארץ ובעולם.• תמיכה במחקר: ניטור פרסומים, פיתוח אוספים, מענה לחוקרים וסגל האוניברסיטה.• השתתפות בתורנויות במחלקת שירותי קוראים, כולל דלפק השאלה.• השתתפות בוועדות מקצועיות פנים אוניברסיטאיות.• סיוע אדמיניסטרטיבי והזמנות רכש כלליות.• עבודה בסביבה עתירת מחשוב ומכוונת שירות לסגל האקדמי ולסטודנטים.• השתתפות בפרויקטים כחלק מצוות הספרייה.• ביצוע מטלות נוספות על פי הוראות הממונים.להגשת מועמדות https://huji.hunterhrms.com/job-details/?jobcode=JB-4442

דרישות המשרה:

• תואר מוסמך בספרנות/מידענות או לחילופין תואר אקדמי ובנוסף תעודה מבי"ס אוניברסיטאי לספרנות. בנוסף, תישקל מועמדותם של בעלי תואר אקדמי הנמצאים במהלך לימודיהם לקראת תואר מוסמך בספרנות או לימודי תעודה של בי"ס אוניברסיטאי לספרנות (*).• תואר במדעי הטבע- יתרון.• ידע וניסיון בעבודה עם תוכנת עלמא, מאגרי מידע וכלים ביבליוגרפיים- יתרון.• שליטה מלאה בישומי OFFICE ואינטרנט.• ידיעת השפה העברית על בוריה ואנגלית ברמה טובה. • אוריינטציה טכנולוגית ויכולת למידה של מערכות חדשות.• יוזמה, תודעת שרות גבוהה, יחסי אנוש מעולים ויכולת עבודה בצוות.• העבודה כוללת השתתפות במשמרות הספרייה בשעות אחה"צ והערב.  • העסקה במינוי, מתח דרגות 37-40 בדירוג מח"ר.• המשרה כוללת מינימום 300 קילומטרים.• עובדים יוכלו להגיש מועמדותם באם הם מועסקים בתפקידם הנוכחי באוניברסיטה 11 חודשים ומעלה. • (*) מועמדים שטרם סיימו את לימודי הספרנות כמפורט לעיל, יוגדרו כעוזר/ת ספרן ויועסקו במתח דרגות 36-38 בדירוג המח"ר. עם סיום הלימודים ועמידה בכל הדרישות תשונה הגדרת תפקידם לספרן/ית במתח דרגות 37-40. כמו כן, על המועמד/ת להתחייב בכתב על סיום לימודיו/ה תוך פרק זמן של שנתיים.• המועמדים יתבקשו לעמוד בבחינת אנגלית ברמה הנדרשת לתפקיד.• לתואר אקדמי שנלמד בחו"ל, יש לצרף אישור משרד החינוך המכיר בתואר האקדמי הנ"ל.• על הבקשות להגיע לאגף משאבי אנוש עד ליום רביעי, כ"ח בשבט תשפ"ד, 7/2/2024.

מיקום המשרה:
קמפוס ספרא האוניברסיטה העברית