לוח דרושים לסטודנטים

תאריך פרסום:

ב, 16/10/2023 - 00:27
תיאור המשרה:

• עבודה במחלקת השירותים הטכניים בספרייה הרפואית ובכלל זה רכש משאבים ספרייתים מכל הסוגים ובכל הפורמטים.

• מתן שרות לחוקרים, סטודנטים וסגל קליני ועבודה מול ספקים ומו"לים בארץ ובעולם. • ניהול תקופות ניסיון למשאבים אלקטרוניים חדשים, ביצוע בדיקות תקופתיות של סטטיסטיקות שימוש והכנת דו"חות לקבלת החלטות בנושא מנויים. • תיעוד תהליכי עבודה וסיוע בפיתוח ועדכון שירותי הספרייה.• השתתפות בתורניות במחלקת שירותי קוראים, כולל בדלפקי השאלה והדרכה.• ייצוג הספרייה מול גורמי פנים וחוץ והשתתפות בוועדות מקצועיות. • עבודה בסביבה עתירת מחשוב ומוכוונת שירות לסגל האקדמי ולסטודנטים.• השתתפות ויזום פרויקטים שונים כחלק מצוות הספרייה.• ביצוע משימות נוספות על פי הוראות הממונים. • העסקה במינוי ארעי, מתח דרגות 37-40 בדירוג מח"ר.• המשרה כוללת מינימום 300 קילומטרים.• עובדים יוכלו להגיש מועמדותם באם הם מועסקים בתפקידם הנוכחי באוניברסיטה 11 חודשים ומעלה. • (*) מועמדים שטרם סיימו את לימודי הספרנות כמפורט לעיל, יוגדרו כעוזר/ת ספרן ויועסקו במתח דרגות 36-38 בדירוג המח"ר. עם סיום הלימודים ועמידה בכל הדרישות תשונה הגדרת תפקידם לספרן/ית במתח דרגות 37-40. כמו כן, על המועמד/ת להתחייב בכתב על סיום לימודיו/ה תוך פרק זמן של שנתיים.• המועמדים יתבקשו לעמוד בבחינת אנגלית ברמה הנדרשת לתפקיד.• לתואר אקדמי שנלמד בחו"ל, יש לצרף אישור משרד החינוך המכיר בתואר האקדמי הנ"ל.• על הבקשות להגיע לאגף משאבי אנוש עד ליום ראשון, י"ד בחשוון תשפ"ד, 29/10/2023.

דרישות המשרה:

• תואר מוסמך בספרנות/מידענות או לחילופין תואר אקדמי ובנוסף תעודה מבי"ס אוניברסיטאי לספרנות.

בנוסף, תישקל מועמדותם של בעלי תואר אקדמי הנמצאים במהלך לימודיהם לקראת תואר מוסמך בספרנות או לימודי תעודה של בי"ס אוניברסיטאי לספרנות (*).• ידע וניסיון בעבודה עם תוכנת עלמא, מאגרי מידע וכלים ביבליוגרפיים- יתרון.• שליטה מלאה ביישומי Microsoft 365 ואינטרנט.• ידיעת השפה העברית על בוריה ואנגלית ברמה טובה.• אוריינטציה טכנולוגית ויכולת למידה של מערכות חדשות. • יוזמה, תודעת שרות גבוהה, יחסי אנוש טובים ויכולת עבודה בצוות.• העבודה כוללת השתתפות במשמרות הספרייה בשעות אחה"צ והערב.

מיקום המשרה:
ירושלים, קמפוס עין כרם של האוניברסיטה העברית