תואר שני ב"הוראה ולמידה": חינוך חברה וקהילה

חייגו 3034*

היקף הלימודים

• יום בשבוע (ימי שלישי) 8:30 – 16:00
  • שלושה סמסטרים פרונטליים וסמסטר אחד נוסף המוקדש לכתיבת עבודת החקר.

תנאי קבלה

• ממוצע של 92 לפחות בלימודי התואר הראשון (מקרים חריגים ידונו בנפרד).
  • ראיון קבלה

אורלי עידו

מנהלת בשיתוף - תואר שני בהוראה ולמידה- חינוך וחברה

052-3865505 נא לא לפנות בוואטסאפ

זמיר לילי

פרופ'
זמיר לילי
Prof. Lily Zamir

הנציבה למניעת הטרדה מינית ולהוגנות מגדרית

02-6558149

גרונר הדס

גרונר הדס
Dr. Hadas Gruner

הדס גרונר עוסקת בהערכת אפקטיביות של תכניות חינוכיות ופרוייקטים חברתיים. חברת רשות המחקר וממונה על תחום ההערכה במכללה. בעלת תואר דוקטור מאוניברסיטת בר-אילן, המחלקה לחינוך בלתי פורמאלי. עבודת הדוקטורט שלה עוסקת בבניית כלי הערכה המבוסס על ממדי הקוד הבלתי פורמאלי ומדידת עוצמתם במסגרות בלתי פורמאליות שונות. תחומי המחקר שלה: חינוך בלתי פורמאלי; הערכה בחינוך.

מאור רותם

רותם מאור
מאור רותם
NO NAME

בעלת תואר דוקטור בחינוך מאוניברסיטת בר אילן. תחומי מחקריה הם: דחייה חברתית, התפתחותן של עמדות כלפי קבוצות חוץ בחברה, סטריאוטיפים ודעות קדומות, יחסי יהודים וערבים בישראל וזכויות אדם.

דניאלי-לדרמן דבורה

דבורה לדרמן-דניאלי
דניאלי-לדרמן דבורה
NO NAME

מתמחה בהוראה דיאלוגית ובתהליך פיתוח היחס הדו-שיחי בקרב אנשי חינוך. מלמדת פדגוגיה ביקורתית, הגות אקזיסטנציאליסטית, חשיבה חינוכית ומגדר. מחקריה עוסקים בנוסף במסורות האלה העברית במקרא ובדת ישראל העתיקה.

הררי פלטיאל יפעת

יפעת הררי
הררי פלטיאל יפעת
Dr. Yifat Harari Paltiel

ראשת המסלול לחינוך על יסודי

02-6558138

יפעת הררי בעלת תואר דוקטור מהמגמה לפסיכולוגיה במערכת החינוך באוניברסיטת בן גוריון. עבודת הדוקטורט שלה עוסקת בהתפתחות אמפתיה ומוסריות בקרב ילדים צעירים. את ניסיונה העשיר רכשה בעבודה עם תלמידים, הורים וצוותים חינוכיים במהלך שני עשורים בהם עבדה כיועצת חינוכית, מדריכה של צוותי ניהול בנושא אקלים חינוכי מיטבי, מנחת הורים ומדריכה מחוזית במשרד החינוך.

יפעת עוסקת כעשור בפיתוח מקצועי של בעלי תפקידים מובילים במערכת החינוך בתחומים של היבטים פסיכולוגיים בלמידה, כישורי הנחייה והובלה חינוכית . תחומי המחקר שלה: התפתחות מוסרית; מורים מובילים; קהילות מקצועיות לומדות. נושאי הוראה: פיתוח זהות אישית ומקצועית, חינוך וניהול כיתה הטרוגנית ופדגוגיה פרטנית.

צור קשר - יעוץ והרשמה

צור קשר עם יועץ