לוח דרושים לסטודנטים

תאריך פרסום:

ב, 16/09/2019 - 15:49
תיאור המשרה:

סיוע לעובדים המקצועיים ביחידה במטלות שונות.

התמחות בתחום העיסוק הספציפי ליחידה ושילוב הידע האקדמי החלקי

סיוע בתחזוקת  מאגרי נתונים באופן שיטתי וכן בחיפוש ובריכוז מידע, לרבות הפקת דו"חות בהתאם

להנחיית הממונים. סיוע בגיבוש של שיטות וכלים לניהול העבודה והטמעתם.

סיוע בעבודה אדמיניסטרטיבית.

ביצוע מטלות נוספות בהתאם להנחיית הממונים.

סטודנט שייבחר לתפקיד ישתלב באחד מהאגפים המקצועיים ביחידה: ביקורת בשדה, הסגר צמחים, אבטחת בריאות הצמח, אבחון נגעים, כימיה ותכשירי הדברה, חומר ריבוי ושתלנות, אקולוגיה וסטנדרטים.

דרישות המשרה:

1.סטודנט הלומד באחד ממוסדות להשכלה גבוהה המוכרים על ידי המל"ג או במוסדות להכשרת הנדסאים וטכנאים שבפיקוח משרד העבודה, לרבות סטודנט הלומד לתואר ראשון נוסף (לאחר סיום התואר הבוגר הראשון)אשר לומד לתואר שני (לרבות סטודנט הלומד לתואר שני נוסף) או שלישי המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה, וכל עוד הוא לומד לתואר ולא סיים את חובותיו לקבלת התואר.

2.תלמיד במכינה קדם-אקדמית, סטודנט הלומד בשנת השלמה תואר שני, וסטודנט הלומד במוסד להשכלה גבוהה בשנת השלמה להסמכה לראיית חשבון.

3. תלמיד ללימודי תעודה אינו נחשב סטודנט לעניין העסקה בשירות המדינה.

מיקום המשרה:
ראשון לציון, דרך המכבים (ליד צומת בית דגן)