לוח דרושים לסטודנטים

תאריך פרסום:

ב, 08/10/2018 - 10:44
תיאור המשרה:
  • ניהול, ארגון וסידור מאגר הספרים הבית הספר, תוך הרחבת והעשרת מלאי הספרים, בהתאם לצרכי הלימוד, עפ"י נהלים והנחיות משרך החינוך ובתיאום עם הנהלת בית הספר, רכזי מקצוע וצוות המורים.
  • השאלת הספרים לתלמידים ומורים, לרבות רישום נתוני ההשאלה וניהול מעקב אחר החזרת הספרים עפ"י הנהלים שנקבעו.
  • ייעוץ, סיוע והנחיית התלמידים ומורים בכל הקשור לשימוש בספריה ומבאגר הספרים העומד לרשותם.
  • ייזום וביצוע פעילויות העשרה בתחום הספרייה לעידוד הקריאה והפצת ידע בקרב תלמידים ומורים, בתיאום עם הממונים.
דרישות המשרה:
  • השכלה תיכונית מושלמת (תעודת בגרות בתוספת תעודת ספרן מורשה או מידען מטעם גורם מוסמך או בתוספת תעודת ספרן שלב ב' לפחות של ארגון ספרני ישראל (אס"י) וניסיון של שנה לפחות בעבודת ספרנות, או תואר אקדמי בתוספת תעודה מוכרת בספרנות ו/או מידענות או תואר אקדמי בספרנות ו/או מידענות ו/או ניהול מידע וניסיון בעבודת ספרנות.
  • כישורים ומיומנויות: יוזמה, כושר סדר וארגון בעבודה"; כושר הדרכ ומתן ייעוץ; תודעת שירות גבוהה; כושר קיום מגע נאות עם עובדים ותלמידים; כושר ניסוח ודיווח בכתב ובע"פ.
  • ידיעת שפות: עברית - על בורייה. רצויה ידיעת שפות נוספות.
  • דרושות נוספות: אישור ממשטרת ישראל כי אין מניעה להעסקת המועמד לפי החוף למניעת העסקה של עברייני מין במוסד המכוון למתן שירות לקטינים, התשס"א - 2001.
מיקום המשרה:
ירושלים