עבודה מעשית בחו"ל

החל משנת 2013 יצאו סטודנטים שהצטיינו בסמינרים לעבודה מעשית מרוכזת בחו"ל.

אביבה אילוז ממסלול הגיל הרך התנסתה בגן יהודי (מיימונידס) באמסטרדם.

שירה סיבוני ופאדי עווידה יצאו לבית ספר רב-אמוני באלבני, ארה"ב

בעיתון Albany Times Union Newspaper פרסמו כתבה על עבודתם של שירה ופאדי בבית הספר בו הם עשו את עבודתם המעשית. לקריאה לחצו כאן

ורדית לכט ורואנד עווד התנסו בבית ספר יהודי ובית ספר מוסלמי באמסטרדם, הולנד, לקריאת רשמיה של ורדית לחצו כאן

2015

דור לוי, סטודנט במסלול העל יסודי שנה ב', נמצא זה השבוע השלישי בעבודה מעשית מרוכזת בבית ספר Doane Stuart בעיר אלבני שבמדינת ניו יורק.

2013-

סטודנטיות מהמכללה יצאו לראשונה לשלושה שבועות של עבודה מעשית בבתי ספר בחו"ל.

סופי לייקו ואתאר חוסיין- Doane Stuart School (ביה"ס רב-דתי באלבני, ניו יורק).

ג'ואן נאג'ר, מעיין בן-צבי ורואן אבו שאקרה יצאו ל- Haberton Special School (חינוך מיוחד בבלפסט, צפון אירלנד).

עדית אורבך ומעין קוטלר יצאו ל- Hazelwood School (משולב פרוטסטנטים וקתולים בבלפסט, צפון אירלנד).

2014-

השנה ממשיכים במסורת שהחלה בשנה שעברה להתנסות מעשית מרוכזת בבתי ספר בחו"ל.

יעל לבון ונאדיה  אבו-עביד יוצאות ל- Doane Stuart School (ביה"ס רב-דתי באלבני, ניו יורק).

אביגיל צורף ועמליה זאבי יוצאות ל- Hazelwood School (משולב פרוטסטנטים וקתולים בבלפסט, צפון אירלנד).

לקריאה נוספת:

• ראיון עם שתי סטודנטיות מהמכללה הנמצאות בעבודה מעשית בביה"ס בארה"ב. לקריאת הראיון לחצו כאן.

• כתבה שהתפרסמה בעיתון של Hazelwood Integrated College בצפון אירלנד על מעיין קוטלר, סטודנטית שלומדת במסלול העל יסודי עם התמחות במתמטיקה במכללה. בכתבה מסופר על שבוע העבודה המעשית שמעיין עשתה באביב 2013 ב- Hazelwood primary school. לקריאת הכתבה לחצו כאן

practical-experience-abroad
קבלת פנים של ראש עירית בלפסט לסטודנטיות של דוד ילין