אירוע סגל לסיום השנה

ביום ראשון 26 ביוני 2016 , חגגנו בצוותא את סיום השנה האקדמית תשע"ו . במהלך האירוע, סיירנו בשכונת עין כרם ושמענו מפיה של נעמה סדן על סיפורו של "כפר" בתוך ירושלים.  במסגרת הסיור ביקרנו במעיין מרים, בכנסיית הביקור ובגינה הקהילתית.

משם המשכנו לאירוע  ולארוחת ערב בבית הספר התיכון החקלאי  "עין כרם".  הנחה את האירוע - ד"ר יוסי גודוביץ , ראש המסלול לחינוך על-יסודי במכללה שסיפר על החשיבות של קיום אירוע סיום שנה של הסגל במכללה בבית ספר. נשאתי דברי ברכה  ובמהלך האירוע , נפרדנו מחברותינו היוצאות לגמלאות  - גב' מיקי גרבר,  ד"ר ניצה כהן, גב' לוריין רבי, גב' הדסה זילברמן אבירם, פרופ' בלה קוטיק, גב' צביה ליטבסקי, דר' ברוריה שישון וד"ר אורנא בזיז.

מדברי הפתיחה של  ד"ר יוסי גודוביץ:

בעיני ראוי לקיים מפגש סיום שנה של מוסד להכשרת מורים בבית ספר.
אני הגעתי ללמד בבית הספר לפני 23 שנה לגמרי במקרה. אני עדיין מלמד כאן. אחת הדמויות הראשונות שפגשתי כשהגעתי לבית הספר הייתה חיה תירוש. חיה, שהייתה גננת שלי בגן חובה לימדה בעין כרם וכשהגעתי למכללה פגשתי אותה גם כאן. סגן המנהלת היה אבי כץ, שלימד במכללה.

להמשך קריאת דבריו של ד"ר יוסי גודוביץ לחצו כאן

מדברי הברכה של פרופ' זמירה מברך:

חברים אהובים ערב טוב,

התבקשתי לומר מילות פרידה. ובאמת אומר רק מילים אחדות מהרהורי ליבי.

אנחנו נוהגים לצטט את לאה נאור באירועים מסוג זה, וכך היא אמרה: סיום הוא תמיד התחלה של משהו אחר. טוב יותר? רע יותר? לא יודעת מה יותר, משהו אחר.

אם כך, מדוע פרידה היא כל כך קשה? בדרך כלל החיים זורמים, פה ושם יש פיקים, התרגשויות קטנות החולפות מהר, אולי מהר מדי: התקבל מאמר או נדחה, קיבלתי העלאה בדרגה או לא. בשורה התחתונה הכל זורם ואחרי ימים אחדים נשכח. לא כך אירועי קצה: לידה, התחלה חדשה מצד אחד, ומאידך אירועי קצה של פרידה זמנית או קבועה.

להמשך קריאת מילות הברכה של פרופ' זמירה מברך, לחצו כאן

תמונות מהביקור בגינה הקהילתית בעין כרם: