מאירועי שנה"ל תשע"ו

Tags: אירועים

טקסי סיום מחזור 101 של המכללה האקדמית לחינוך ע"ש דוד ילין

במהלך חודש יוני 2016, אייר-סיון תשע"ו, התקיימו ארבעה טקסי סיום במכללה לבוגרי המחזור ה 101 של המכללה ל 723 בוגרים. בטקס נכחו הבוגרים ובני משפחותיהם.
לקריאת דברי הברכה של נשיאת המכללה, פרופ' זמירה מברך לחצו כאן
דברי ברכה של ראש עיריית ירושלים, מר ניר ברקת

graduation2016 graduation2016-2 graduation2016-3
graduation2016-5   graduation2016-4

מה עוד לא נאמר על הפרעת קשב? יום עיון מטעם המסלול לחינוך מיוחד בתואר הראשון והתואר השני בשילוב ילדים עם ליקויי למידה ועם קשיי התנהגות

ביום שלישי ה 15.3.2016 התקיים יום העיון עם כ-220 משתתפים וביניהם מנהלים, צוותי החינוך בבתי הספר בהם מתקיימת התנסות מעשית, פסיכולוגים מהשירות הפסיכולוגי, צוותים פרא רפואיים, מטפלים, אנשי הסגל האקדמי של דוד ילין ומחוצה לו, סטודנטים לתואר ראשון ושני, ואורחים רבים נוספים.
לצפייה בהזמנה לאירוע לחצו כאן
באירוע המרכזי הרצתה הפרופ' לילך שלו-מבורך בנושא ארבע פונקציות קשביות, לפניכם צילום של ההרצאה

לאחר ההרצאה התקיימו מושבים מקבילים בשני סבבים אשר אנשים נרשמו אליהם מבעוד מועד.

המשובים שהתקבלו על יום העיון היו טובים מאוד ואנשים הרגישו כי היתה למידה רבה ומעמיקה. היה עניין בכל המושבים.
חלק מהצוות שהרצה היה מתוך המכללה אך היו גם מרצים מן החוץ דוקטורנטים מאונ' תל אביב, ראש המסלול לחינוך מיוחד ממכללת חמדת הדרום ומפקח בתחום המתמטיקה בחינוך המיוחד, ד"ר אונ' ירושלים.

מפגש עם פרופ' ארין גרוויל, אשת חינוך יוצאת דופן

ביום ב' 30.11. 2015 התארחה במכללה פרופ' ארין גרוויל, אשת חינוך יוצאת דופן אורחת השגרירות האמריקאית.
פרופ' גרוויל חינכה תלמידים שמרביתם היו חברי כנופיות הנוער. היא הצליחה ליצור עימם קשר משמעותי ובהשראת הספר יומנה של אנה פרנק עודדה אותם לכתיבת יומנים אישיים ולהשקעה בלימודים. תלמידיה הצליחו לסיים את התיכון ומרביתם המשיכו ללימודים אקדמאים. כיום היא מרצה באוניברסיטת קליפורניה.
פרופ' גרוויל זכתה בפרסי חינוך יוקרתיים על גישתה החינוכית המיוחדת שתועדה בספר ובסרט Freedom Writers (יומני החופש).

כנס תרפיה השני במוסיקה בישראל, יום חמישי 10.12.2015, כ"ח בכסלו, חנוכה.

בחנוכה התקיים כנס של התרפיה במוסיקה בישראל. זוהי זכות לארח במכללה כנס שהוא פרי של שיתוף פעולה בין כל תכניות התרפיה במוסיקה במוסדות האקדמאיים בישראל.
הכנס הביא את מיטב אנשי המקצוע ודן בהתפתחות הקלינית והמחקרית בתחום.
באי הכנס היו סטודנטים מכל התכניות בישראל, מטפלים במוסיקה, אנשי אקדמיה ומי שהתחום מעניין אותו.

לצפייה בהזמנה של הכנס לחצו כאן

חג אורים שמח!  סרטון מטקס הדלקת נר ראשון במכללה

הטקס התקיים במבואות המכללה והשתתפו בו סטודנטים וחברי סגל רבים תוך שירה ואכילת סופגניות בשמחה ובאור!

סרטון טקס הדלקת נר ראשון -

רשמים מאירוע פתיחת שנה"ל לסגל המרצים, יום ב', כ' בחשון תשע"ו, 2.11.2015

המפגש התקיים בין השעות 18:30 – 20:30 בבניין ד' חדר 101.

לפניכם ההזמנה וסדר היום של האירוע. להורדת ההזמנה לחצו כאן

פרופ' זמירה מברך, נשיאת המכללה –

מתשע"ה לתשע"ו ועד לתשפ"א- תכנון וביצוע

מר אייל רם, סמנכ"ל ומנהל מינהל עובדי הוראה במשרד החינוך